Nieuws

Gezocht: Duizendpoot! (van november 2017 t/m maart 2018)

Onze secretaresse Sheila krijgt haar tweede kindje en om haar een onbekommerde kraamtijd te bezorgen zoeken we een leuke, representatieve secretaresse m/v die de backoffice van Arco soepel door laat lopen ten tijde van haar zwangerschapsverlof.

De functie is voor 20 tot 24 uur in de week, in overleg in te delen.

Je bent handig met de programma’s van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel) en je leert snel werken met de bedrijfsspecifieke programmatuur. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande correspondentie, de telefoon, het ontvangen van bezoek, het maken van afspraken voor de architecten en projectleiders, het beheren van projecten in ons projectmanagement programma en het beheren van de website en social media. Daarnaast verzorg je presentatie materiaal en heb je een aantal administratieve taken ter ondersteuning van de boekhouding.

Een echte spin in het web dus. O ja, de Nederlandse taal beheers je natuurlijk tot in de puntjes. Je komt te werken in een leuk team van architecten, projectleiders, bouwkundig tekenaars en de directie van het bureau.

Heb je interesse en ben je beschikbaar in bovengenoemde periode, stuur dan een mail aan Joke Kwakernaak via info@arcoarchitecten.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Archief